fbpx

Repair Experts

Met 26 technici zorgen wij voor een vlotte reparatie van uw laptops, computers, Macbook, iMac, iPhone en iPad toestellen. 

Ons team staat zes dagen per week voor u of uw bedrijf klaar om alle toestellen zo snel mogelijk te herstellen. Onze expertise en netwerk zorgen ervoor dat wij met 26 opgeleide technici en meer dan 240000 onderdelen in eigen voorraad uw toestel sneller kunnen herstellen. Je kan bij ons terecht voor het herstellen van uw iMac, Macbook, iPhone en iPad, maar ook met alle merken Windows computers en laptops

Jouw toestel dankzij Blancco Hardware Diagnostics Tool

Op zoek naar een Refurbished Mac ?

Ben jij een Handige Harry? Wij hebben de onderdelen!

Ben jij een avontuurlijk type dat graag zelf experimenteert met herstellen van je iPhone, Mac of laptop?
Omdat het niet altijd evident is voor een doe-het-zelver kwaliteitsvolle onderdelen te vinden, bieden wij onze rechtstreekse voorraad aan.
Jouw onderdeel morgen nodig? Bestel dan vandaag voor 17u.

Reparatie en herstel

Kundig is een onafhankelijke Premium hersteldienst voor Apple en Windows toestellen. Onze technici zijn stuk voor stuk ervaren IT Engineers. Om maar te zeggen dat je met een gerust hart je toestel bij ons kan achterlaten en mag rekenen op een perfecte herstelling, zelfs voor toestellen die elders als vintage of onherstelbaar worden beschouwd.
  •  

Eigen hersteldienst

Alle Apple en Windows hardware (met uitzondering van moederborden) worden hersteld in ons technisch reparatie center te Gent. Zo kan de duur van de herstelling zo kort mogelijk gehouden worden. In geval van moederbordschade, wordt de herstelling uitgevoerd in ons gespecialiseerd extern labo om een efficiënte reparatie te garanderen.
  •  

Onderhoud

Is je Mac of PC te traag geworden voor de nieuwste software? Je kan dat natuurlijk eenvoudig oplossen door een nieuw toestel aan te kopen, maar je kan er ook voor kiezen om je huidige Mac of PC te upgraden. Op die manier zullen de prestaties flink opgeschroefd worden en kan je eventueel ook extra opslagruimte toevoegen. Zo kan je Mac of PC er weer tegen aan.
  •  

Snel hulp nodig? Neem meteen contact op met ons support team +32 (0)9 223 37 25

Maandag – Zaterdag: 11u – 19u00

Gratis tips

Ontvang gratis tips en advies

Ik ontvang graag de gratis tips en advies

Wat is Refurbished?

Refurbished is een toestel dat voorheen werd gebruikt op een professionele werkvloer. Via het ITAD netwerk komen deze toestellen bij ons terecht. Na een grondige technische audit, worden deze altijd voorzien van een nieuwe SSD drive en onderhoud. Hard- en softwarematig zijn deze toestellen 100% in orde. Cosmetisch kan het zijn dat je sporen van eerder gebruik opmerkt.

Kortrijksesteenweg 376, 9000 Gent

Sluit Menu
×
×

Winkelmand