fbpx

Apple Macbook – iMac moederbord reparatie

Een moederbord probleem aan je Macbook? Macbook met waterschade? Problemen met de grafische kaart? Een defecte backlight? Beschadigde connectoren? Noem maar op… het hoeft niet per definitie het einde te zijn van je Mac. Wij herstellen deskundig en voordelig uw Macbook moederbord met 12 maanden garantie.

Moederbord van je Mac herstellen

Het herstellen van Mac moederborden is één van de moeilijke reparaties die er zijn.  Onze gecertificeerde reparateurs zijn bekend met MacBook reparaties en kunnen 98% van alle defecte Mac moederbord terug herstellen.  Alle typen MacBooks zijn bekend bij onze ervaren monteurs, daarom weten wij precies hoe wij jouw defecte Mac moederbord opnieuw kunnen laten werken.

Waar kan ik mijn Mac moederbord laten herstellen?

U kunt deskundige Apple Macbook reparaties en service krijgen in het Kundig Reparatie Center in Gent. Onze technici krijgen regelmatig nieuwe trainingen om zo de constante vernieuwingen van Apple bij te blijven. Zo leveren wij service met dezelfde hoge kwaliteit als bij een nieuwe Apple Macbook. Mac moederbord reparaties worden binnen 1-3 weken uitgevoerd. Je kan zonder afspraak langskomen in het Kundig Reparatie Center.

Wat zijn de kosten voor een Mac moederbord reparatie?

Contact opnemen met Kundig

Hulp nodig? Neem vrijblijvend contact op met onze klantendienst. Onze technische medewerkers helpen jou graag verder met dit probleem op te lossen.

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand