fbpx

Best gaming router van 2019.

Best gaming router van 2019.

Onze topkeuze voor de beste gamingrouter in 2019. deze helpt je prioriteiten te stellen aan je gamingverkeer.

Bij het instellen van uw thuisnetwerk is het belangrijk om de beste gamingrouter te vinden. Het staat tenslotte centraal in alles. Een goede router bevat zowel meerdere LAN-poorten voor bekabelde verbindingen als de mogelijkheid om een draadloos signaal te verzenden. De huidige standaard voor Wi-Fi is 802.11ax, ook bekend als Wi-Fi 6, die een hogere datadoorvoer belooft, en ook een hogere efficiëntie bij het overbrengen van gegevens.

Er zijn veel gamingrouters op de markt, en de meeste kunnen meerdere apparaten van een gebruiker verbinden. Gamingrouters worden vaak versierd met mooie strepen en kleurrijke LED’s, met meerdere antennes, maar dit is eigenlijk alleen maar een etalage. Het echte voordeel van de beste gamingrouters ligt niet in de externe versieringen, maar eerder in de Quality of Service (QoS), wat de mogelijkheid is om het verkeer naar uw gaming-pc te prioriteren voor een betere game-ervaring en de vervelende vertraging te voorkomen die optreedt wanneer een spel vastloopt als het netwerk verzadigd raakt met streaming media-verkeer of downloads.

 Als uw huidige router zijn leeftijd begint aan te tonen dan is de Asus RT-AX88U de beste keuze voor een upgrade.

  

Zijn specificaties.

De Asus RT-AX88U is de beste keuze voor een geavanceerde router. Het beschikt over de volgende generatie 802.11ax-technologie en een indrukwekkende 8 Gigabit Ethernet-poorten, die zelfs linkaggregatie ondersteunt. Een back-up hiervan is de gebruikelijke uitstekende AsusWRT-interface, waarmee u elke denkbare instelling gedetailleerd kunt regelen. Er is ook toonaangevende Adaptive QoS, samen met Trend Micro antivirus en de WTFast GPN – allemaal met abonnementen voor de levensduur van de router – die opvallen tussen concurrerende routers.

Hoewel de 2,4 GHz-snelheden voldoende zijn. Pakt de Asus RT-AX88U uit met 5GHz.  Bovendien overtreft deze router voor gaming in een drukke omgeving de concurrentie met de hoogste FPS tot nu toe en een zeer lage beeldsnelheid bij het gelijktijdig streamen van video’s.

Contact opnemen met Kundig

Hulp nodig? Neem vrijblijvend contact op met onze klantendienst. Onze technische helpen jou graag verder met dit probleem op te lossen.

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand