fbpx

Welke media dragers kunnen wij redden?

Harde schijf

USB stick

Smartphone

SSD schijf

SD kaart

RAID systeem

Bestanden terughalen

Verwijderde bestanden? Geformatteerde schijf? Een virus of software fout? Dataverlies kan frustrerend en stresserend zijn. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem: data recovery. Onze professionals recupereren uw verloren gewaande data in een handomdraai. Het is snel, veilig en betaalbaar. 

Succesratio van boven de 95%

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we in meer dan 95% van de gevallen een volledige datarecuperatie uitvoeren. Onze experten zijn gespecialiseerd in data recovery van Windows en Apple toestellen, waaronder laptops, computer, mac toestellen, iPhone, USB sticks, etc. Daarin is Kundig absoluut ongeëvenaard. 

Jouw toestel dankzij Blancco Hardware Diagnostics Tool

Waarom kost een data recovery zo veel?

Laboratorium

Voor de meeste diagnoses en recovery’s worden datadragers in een stofvrije ruimte opengemaakt. Dit gebeurt in een (beveiligde) Class-100 laboratorium die speciaal hiervoor is ingericht. Een laboratorium is een flinke investering, maar de enige manier om een harde schijf te openen zonder deze verder te beschadigen.

Een harde schijf openen in de open lucht zorgt namelijk voor onherstelbare schade. Tevens zorgt het openen van een schijf in een laboratorium voor behoud van de garantie (mits in garantieperiode) middels een zegel die erkend wordt door alle fabrikanten.

Speciaal opgeleide technici

Onze technici zijn speciaal opgeleid om zelfs de meest gecompliceerde recovery’s uit te voeren. Hierbij komt veel expertise en ervaring kijken. De mate van ervaring bepaalt onder andere het slagen van een recovery. Wij investeren in de beste technici met de meest geavanceerde apparatuur. Onze technici blijven continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door middel van gerichte opleidingen.

Een harde schijf openen in de open lucht zorgt namelijk voor onherstelbare schade. Tevens zorgt het openen van een schijf in een laboratorium voor behoud van de garantie (mits in garantieperiode) middels een zegel die erkend wordt door alle fabrikanten.

Donoronderdelen

Voor een fysieke recovery zijn donoronderdelen nodig om een datadrager tijdelijk te manipuleren. Hiervoor is het noodzakelijk om een voorraad aan onderdelen te hebben voor vrijwel alle modellen en serie datadragers. Wij hebben de grootste voorraad donoronderdelen van België. Een donoronderdeel moet exact overeenkomen met de beschadigde datadrager. Onder andere de Firmwarecode, modelnummer en sitecode moeten exact overeenkomen. Deze investering zorgt ervoor dat we altijd snel kunnen handelen.

Schade/hoeveelheid data

Uiteraard heeft de mate van schade invloed op de prijs. Een softwarematig beschadigde datadrager hoeft niet fysiek gemanipuleerd te worden. In dit soort gevallen wekt de datadrager fysiek naar behoren en zijn enkel de bestanden door een softwarematig mankement niet meer toegankelijk. Wanneer een harde schijf fysiek beschadigd is, ziet het recoveryproces er anders uit. Er zal eerst vastgesteld moeten worden welk onderdeel beschadiging heeft. Dit onderdeel zal dan tijdelijk vervangen moeten worden. Dit manipulatieproces wordt uitgevoerd in een cleanroom. Hiervoor worden identieke onderdelen ingezet.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand