fbpx

De werking van 3D Touch

De iPhone 6s en iPhone 6s plus zijn de eerste modellen die met 3D Touch zijn uitgekomen.

Wat is nu de effectieve werking van 3D Touch.

Met de komst van iPhone 6s en de iPhone 6s plus werd een nieuwe drukgevoelige schermtechnologie bij de iPhone bezitters geïntroduceerd. Dit staat bekend als 3D Touch, wat inhoudt dat de telefoon kracht herkent. Met andere woorden, de hoeveelheid druk die je uitoefent bij het aanraken van het scherm heeft invloed op het resultaat van wat er gebeurt op het scherm.

Als je bijvoorbeeld op een e-mail in je postvak drukt, kun je snel een bericht bekijken. Druk je harder, dan spring je naar de inhoud zelf ( in Apple taal ).  Apple verzon hiervoor de term Peek en Pop.

Op het beginscherm kun je 3D Touch gebruiken om snelkoppelingen te bereiken, waaronder het nemen van een selfie, het markeren van een locatie in Kaarten of het zoeken naar diensten in de buurt. Apple noemt deze koppeling het snelmenu.

Deze drukgevoelige technologie zit sinds de iPhone 6s en 6s plus in de apparaten ingebakken, dus zul je haar op vele manieren gaan gebruiken. En hoewel je even moet oefenen voordat je het onder de knie hebt, denken we dat je eer snel genoeg handigheid in krijgt.

 

Contact opnemen met Kundig

Hulp nodig? Neem vrijblijvend contact op met onze klantendienst. Onze technische medewerkers helpen jou graag verder met dit probleem op te lossen.

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand