fbpx

Dell XPS 2020

Dell heeft een opnieuw ontworpen Dell XPS 13 Developer Edition voor 2020 onthuld.

Dell XPS 13 Developer Edition krijgt een 10e Generatie versie

Dell heeft de afgelopen jaren hetzelfde algemene uiterlijk gekregen en maakt van deze gelegenheid gebruik om een ​​nieuw ontwerp te maken. De nieuwe Dell XPS 13 is dunner en lichter dan de modellen die hij vervangt, maar blijft gebouwd door dezelfde kernmaterialen: aluminium, carbon en glasvezel.

Beroemd om zijn verbluffende displays, heeft de nieuwste nieuwkomer in de XPS 13-lijn een 13,4-inch “InfinityEdge” -scherm met dunnere onderrand. Deze laatste reductie betekent dat dit apparaat, zoals opgemerkt door Neowin, een fantastische scherm-tot-lichaamverhouding van 91,5% heeft.

Dankzij kleinere randen kan Dell een 16:10 beeldverhoudingscherm gebruiken in zowel FHD en UHD + als aanraak- en niet-aanraakvarianten. Dit ietwat ruimere schermformaat biedt meer verticale hoogte, wat handig zou kunnen zijn als u aan documenten werkt of op internet surft.

Het toetsenbord van de XPS 13 is breder met grotere toetsen en het touchpad is met 17% verhoogd – goed nieuws voor mensen met grote handen, denk ik!

Specificaties worden hier ook marginaal verbeterd. De nieuwe Dell XPS 13 ruilt Intel’s Comet Lake-processors voor Intel Ice Lake-processors in i3-, i5- en i7-SKU’s – met de laatstgenoemde geïntegreerde Iris Plus-graphics ook.

Uniek is dat de Developer Edition (die beschikbaar is met Ubuntu) beschikbaar is met maximaal 32 GB RAM – de eerste Sputnik-laptop die de eer krijgt – en een werkende vingerafdruklezer!

De nieuwe Dell XPS 13 (met Windows 10) is vanaf 7 januari in de VS te koop en kost vanaf € 999,00. De Dell XPS 13 Developer Edition (met Ubuntu) gaat vanaf 4 februari in de verkoop, geprijsd vanaf € 1199,00  (duurder omdat de configuratie anders is).

Contact opnemen met Kundig

Hulp nodig? Neem vrijblijvend contact op met onze klantendienst. Onze technische medewerkers helpen jou graag verder met dit probleem op te lossen.

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand