fbpx

Hoeveel kost een iPhone batterij reparatie ?

Laadt jouw iPhone niet meer op? Loopt de batterij van jouw iPhone snel leeg? Dan is de kans groot dat de batterij van jouw iPhone moet vervangen worden. Met een ruime eigen voorraad kunnen wij jouw iPhone batterij snel en goedkoop herstellen. 

Waar kan ik een Apple iPhone batterij reparatie krijgen?

U kunt deskundige Apple iPhone reparaties en service krijgen in de Kundig Reparatie Store. Onze technici krijgen regelmatig nieuwe trainingen om zo de constante vernieuwingen van Apple bij te blijven. Zo leveren wij service met dezelfde hoge kwaliteit als bij een nieuwe Apple iPhone. De reparaties worden vaak dezelfde werkdag nog uitgevoerd. Je kan zonder afspraak langskomen in de Kundig Repair Store.
Maak je toch liever een afspraak? Dan wordt jouw toestel nog sneller hersteld.

Hoelang duurt een iPhone batterij reparatie?

Onze technici repareren in geval van een batterij reparatie uw apparaat nog dezelfde dag. Kan je zelf niet langskomen naar de Kundig Repair Store? Stuur dan je toestel op en je ontvangt deze compleet hersteld binnen 48 uur retour terug.
Meld hier je toestel aan voor reparatie.

Wat zijn de kosten voor een iPhone batterij reparatie?

Nadat de technicus uw iPhone heeft bekeken, zal hij of zij de totale kosten voor de reparatie of vervanging bevestigen. In sommige gevallen is het mogelijk dat de reparatie wordt gedekt door de garantie, zoals in geval van een Premium Refurbished iPhone van Forza.

Hoelang is de garantie op een iPhone batterij reparatie?

Nadat onze technici uw iPhone batterij hebben hersteld, voeren wij een uitvoerige diagnose uit met Blancco software. Als uw toestel 100% geslaagd is, zijn wij klaar met de reparatie en ontvangt u 6 maanden garantie op de correcte werking van uw nieuwe iPhone batterij.

Contact opnemen met Kundig

Hulp nodig? Neem vrijblijvend contact op met onze klantendienst. Onze technische medewerkers helpen jou graag verder met dit probleem op te lossen.

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand