fbpx

Hoeveel kost een iPhone scherm reparatie ?

Ontdek hoeveel het kost en hoe lang het duurt om jouw defecte iPhone scherm te laten herstellen. Met een ruime eigen voorraad kunnen wij jouw iPhone scherm snel en goedkoop herstellen. 

Waar kan ik een Apple iPhone schermreparatie krijgen?

U kunt deskundige Apple iPhone reparaties en service krijgen in het Kundig Reparatie Center in Gent. Onze technici krijgen regelmatig nieuwe trainingen om zo de constante vernieuwingen van Apple bij te blijven. Zo leveren wij service met dezelfde hoge kwaliteit als bij een nieuwe Apple iPhone. De reparaties worden vaak dezelfde werkdag nog uitgevoerd. Je kan zonder afspraak langskomen in het Kundig Reparatie Center.
Maak je toch liever een afspraak? Dan wordt jouw toestel nog sneller hersteld.

Hoelang duurt een iPhone schermreparatie?

Onze technici repareren in geval van een schermreparatie uw apparaat nog dezelfde dag. Kan je zelf niet langskomen naar het Kundig Reparatie Center? Stuur dan je toestel op en je ontvangt deze compleet hersteld binnen 48 uur retour terug.
Meld hier je toestel aan voor reparatie.

Wat zijn de kosten voor een iPhone schermreparatie?

Nadat de technicus uw iPhone heeft bekeken, zal hij of zij de totale kosten voor de reparatie of vervanging bevestigen. In sommige gevallen is het mogelijk dat de reparatie wordt gedekt door de garantie, zoals in geval van een Premium Refurbished iPhone van Forza.

Hoelang is de garantie op een iPhone schermreparatie?

Nadat onze technici uw iPhone scherm hebben hersteld, voeren wij een uitvoerige diagnose uit met Blancco software. Als uw toestel 100% geslaagd is, zijn wij klaar met de reparatie en ontvangt u 24 maanden garantie op de correcte werking van uw nieuwe iPhone scherm.

Contact opnemen met Kundig

Hulp nodig? Neem vrijblijvend contact op met onze klantendienst. Onze technische medewerkers helpen jou graag verder met dit probleem op te lossen.

Deze post heeft 6 reacties

 1. Plaatsen jullie ook batterijen en hoeveel kost da voor een iPhone 6

  1. Dag Rudy,

   Jazeker. Wij plaatsen een nieuwe batterij in jouw iPhone 6 voor slechts 47 EUR. Klaar binnen het uur en met 12 maanden garantie. U kan hiervoor langskomen zonder afspraak in onze reparatie winkel: Kortrijksesteenweg 376 in Gent.

 2. Wat kost het vervangen van het glas van de camera van een iPhone 7?

  1. Dag Michel,

   Een nieuw cameraglas plaatsen voor iPhone 7 kost 47 EUR.

 3. Ik heb een MacBook Air en er ik heb per ongelijk water er op gemorst. Nu werkt het toetsenbord niet meer, hoeveel zou het kosten om de toetsenbord te herstellen.

  1. Dag Ibrahim, op onze reparatiedienst kunnen wij een nieuw toetsenbord in uw MacBook air plaatsen. De kostprijs voor een nieuw MacBook Air toetsenbord komt op 195 EUR.

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand