fbpx

iPhone 11 en iPhone 11 Pro bezitters klagen over krassen op het scherm

Ben je in het bezit van een iPhone 11 of iPhone 11 Pro en vind je dat het scherm opeens wel erg veel krassen heeft, dan ben je niet alleen. Een steeds grotere groep iPhone 11-bezitters zegt dat hun toestellen snel bekrast raken, terwijl ze er eigenlijk niets geks mee hebben gedaan.

Volgens de eigenaren gebruiken ze hun iPhone op precies dezelfde manier als voorheen, en toen waren er nauwelijks krassen te zien op het scherm of behuizing. Vreemd is het wel, Apple claimt namelijk dat de iPhone 11 (Pro) het sterkste en beste glas ooit heeft, zowel aan de voor- als achterkant. Maar waar komen die krassen dan vandaan?

Krassen op iPhone 11-scherm

Gelukkig klagen niet alle iPhone 11 en iPhone 11 Pro bezitters, maar op verschillende forums en sociale media verschijnen steeds meer verhalen van teleurgestelde iPhone kopers. Sommige hadden na slechts enkele dagen al krassen op het scherm, zelfs wanneer ze het toestel alleen in hun broekzak zat of op een tafel werd gelegd.

Op dit moment gaat het om zeer kleine krasjes die op het eerste zicht misschien niet meteen opvallen, maar wanneer je het scherm onder een bepaalde hoek in het licht houdt zie je ze duidelijk. Vooral aan de randen treden de mini-krassen op. Het goede nieuws is misschien wel dat het mogelijk om krassen in de coating gaat. Het scherm wordt namelijk behandeld met een vetafstotende laag en zitten de beschadigingen niet in het glas zelf. Toch is het vervelend, zeker wanneer het scherm veel licht produceert en de krasjes gaan ‘glinsteren’.

Wachten op een reactie van Apple

De kans bestaat natuurlijk dat het slechts om een kleine groep iPhone 11 (Pro) bezitters gaat waarbij het om een productiefout gaat. Door de klachten te bundelen hopen deze bezitters Apple te overtuigen dan het om een hardwarefout gaat. De iPhone 11 en iPhone 11 Pro zijn alles behalve goedkoop te noemen, het is dus te hopen dat het probleem gaat worden opgelost. Voor nu is het afwachten hoe Apple hier op gaat reageren, maar ScratchGate is in ieder geval geboren.

iPhone 11 (Pro) beschermen

Ben je in het bezit van een iPhone 11 (Pro) of ga je er binnenkort één ontvangen, dan kun je misschien beter je smartphone beschermen met een 9H Premium Tempered Glass, deze kosten amper 20 EUR en zijn te verkrijgen in onze winkel. Een van onze medewerkers plaats dan kundig het beschermglaasje zonder stof of bubbels op je iPhone.

Contact opnemen met Kundig

Hulp nodig? Neem vrijblijvend contact op met onze klantendienst. Onze technische medewerkers helpen jou graag verder met dit probleem op te lossen.

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand