fbpx

iPhone 8 batterij vervangen

Gebruik deze gids om de batterijduur en prestaties van uw iPhone 8 nieuw leven in te blazen met een nieuwe batterij. Neem passende voorzorgsmaatregelen als uw batterij is opgezwollen.

In deze handleiding wordt u gevraagd het beeldscherm volledig los te maken; dit is bedoeld om accidentele schade aan de beeldschermkabels te voorkomen. Als u zich comfortabel voelt bij het verwijderen van de batterij zonder de beeldschermkabels overmatig te belasten, kunt u de stappen overslaan om het beeldscherm los te maken. Hoewel het mogelijk is om de plakstrips te verwijderen waarmee de batterij wordt bevestigd zodra u de telefoon opent, raadt deze gids bovendien aan om eerst de Taptic Engine te verwijderen. Als u dit doet, wordt het risico verkleind dat de onderste plakstrips per ongeluk breken, door ze aan de Taptic Engine te laten haken of door de strips onder een te scherpe hoek te trekken.

Voor optimale prestaties, kalibreer na het voltooien van deze handleiding uw nieuw geïnstalleerde batterij: laad deze tot 100% op en blijf hem nog minstens twee uur opladen. Gebruik vervolgens uw iPhone totdat deze wordt uitgeschakeld vanwege een bijna lege batterij. Als laatste, laad uw iPhone ononderbroken op tot 100%.

iPhone 8 / 8 Plus batterij vervangen

Bekijk de instructie video van onze partners van RepairsUniverse in Las Vegas waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je uw iPhone batterij makkelijk kan vervangen. Ben je niet comfortabel om dit zelf te doen, dan helpen onze experten jou graag verder. 

Contact opnemen met Kundig

Hulp nodig? Neem vrijblijvend contact op met onze klantendienst. Onze technische medewerkers helpen jou graag verder met dit probleem op te lossen.

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand