fbpx

iPhone Dark mode

Hier zullen we uitleggen wat donkere modus is en hoe je het kan activeren in jouw iPhone.

Hoe krijg ik nu de donkere modus?

Als je iOS 13 op je iPhone hebt kun je heel eenvoudig een systeembrede donkere modus inschakelen. Dit geeft alle vooraf geïnstalleerde apps – en alle apps van derden die ingebouwde compatibiliteit hebben – een zwarte of donkergrijze achtergrond die ’s avonds aangenamer is om te lezen.

Om de donkere modus in te schakelen, opent u de app Instellingen en tikt u op Weergave en helderheid. Boven aan het volgende scherm zie je de opties Licht en Donker naast elkaar – tik op degene die je wilt gebruiken. U kunt ook instellen dat de donkere modus automatisch wordt ingeschakeld op bepaalde tijden, zoals van zonsondergang tot zonsopgang.

Als je iOS 13 nog niet hebt gekregen, zijn er nog enkele oplossingen. U kunt de modus Kleuren omkeren, de modus Weinig licht of Nacht Shift proberen; elk van deze biedt enkele voordelen van de donkere modus. Lees meer in ons speciale artikel Hoe de donkere modus op iPhone te gebruiken.

Contact opnemen met Kundig

Hulp nodig? Neem vrijblijvend contact op met onze klantendienst. Onze technische medewerkers helpen jou graag verder met dit probleem op te lossen.

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand