fbpx

Microsoft account aanmaken

U kunt bij windows 10 aanmelden met een lokaal account of een Microsoft account, dit account kan op zijn beurt een standaard account zijn of een administrator account.

Lokaal of Microsoft account ?

Een lokaal account is een gebruikersaccount waarmee u maar tot één pc toegang heeft. Met een Microsoft-account kunt u zich aanmelden bij meerdere computers en ook tablets met Windows. Daarbij worden uw instellingen en bestanden automatisch op alle computers gesynchroniseerd.

Voor een Microsoft-account meldt u zich aan met een e-mailadres en wachtwoord. Wanneer u zich aanmeldt met een Microsoft-account, worden uw persoonlijke instellingen automatisch gesynchroniseerd op elke Windows 10-pc waarop u zich aanmeldt, inclusief uw thema’s taalinstellingen, de favorieten in uw internetbrowser en de toepassingen. Uw instellingen gaan dus met u mee als u zich op een andere pc aanmeldt. Uw programma’s kunt u echter niet gebruiken op de andere pc. Bestanden alleen als ze zijn opgeslagen op OneDrive en u ze vandaar uit opent. Daarnaast kunt u onder andere apps aanschaffen en downloaden via de Windows store en deze op Windows 10-pc’s gebruiken.

Contact opnemen met Kundig

Hulp nodig? Neem vrijblijvend contact op met onze klantendienst. Onze technische medewerkers helpen jou graag verder met dit probleem op te lossen.

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand