Uw trouwe

Kortrijksesteenweg 376

9000, Gent

+32 (0)9 223 37 25

Contact opnemen

Ma - Do: 11u - 19u

VR: 15u - 20u | Zat: 11u - 17u

Samenleving en Milieu

Het is de verantwoordelijkheid van iedere onderneming om bekommerd te zijn om de samenleving. Rekening houdend met mensen en met het milieu. Zo gaan wij in de eerste plaats altijd trachten ieder defect aan een toestel te herstellen, zodat de gebruiker er zo lang mogelijk op kan blijven werken. Als een herstelling economisch niet meer verantwoord of technisch niet mogelijk is, dan reiken we altijd de hand om enerzijds het verlangen naar een nieuw toestel in te ruilen voor een bewuste  aankoop van een refurbished toestel. Anderzijds stellen we voor om het defecte toestel, dat wellicht nog enkele werkende onderdelen bevat verantwoord te recycleren. Dit is onze manier van ondernemen en de manier waarop wij samen een bijdrage leveren aan een betere leefomgeving. Het is dankzij onze fantastische medewerkers en onze klanten dat wij dit al ruim 10 jaar kunnen doen. Sinds 2019 werken wij ook samen met het OCMW van Gent om mensen die het moeilijk hebben een job te vinden, op te leiden in ons reparatie center, zodat zij hun kansen op de arbeidsmarkt kunnen verhogen en op hun beurt kunnen bijdragen aan onze samenleving.

Uw toestel laten herstellen is bijdragen aan het

Wat is Refurbished ?

Onze refurbished toestellen iPhones, iPads, Macbooks, iMacs en Windows systemen, komen bijna altijd uit het ITAD netwerk. Dit zijn dus toestellen die werden gebruikt op een professionele werkvloer, waar vaak een eigen technische dienst op regelmatige basis deze toestellen controleerde. Na de fiscale afschrijving beslissen bedrijven vaak te investeren in de allernieuwste IT infrastructuur, waardoor de vorige generatie in het ITAD netwerk terecht komt. Meestal gaat het dus om vrij recente toestellen. Na verschillende hardware audits komen ze uiteindelijk bij ons terecht. Onze technici controleren de toestellen handmatig en zorgen ervoor dat een nieuwe SSD drive met het recentste operating system wordt geïnstalleerd. Vervolgens onderwerpen wij de toestellen aan de Blancco Hardware Diagnostics Scan om eventueel verborgen gebreken uit te sluiten. Omdat wij zeker zijn van de kwaliteit, bieden wij op iedere refurbished twee jaar service garantie. Tot slot betaal je als klant amper een fractie van de nieuwprijs, waardoor je heel wat geld kan besparen.

Kiezen voor een Refurbished in een milieubewuste en financieel voordelige keuze

Ontvang tot 500 EUR voor uw gebruikte toestellen

Heeft u thuis of op kantoor defect IT materiaal, dan kan u deze gratis bij ons komen inleveren. Heb je een toestel dat wel nog goed werkt, maar je wil overschakelen naar het allernieuwste model. Dan kunnen wij jouw toestel overnemen en ontvangt u hiervoor een recyclage premie tot wel 500 EUR.

iPhone

Heeft u een iPhone die u wilt verkopen? Bezorg ons de specificaties en ontvang meteen de overnameprijs

Macbook Pro / Air

Heeft u een Macbook die u wilt verkopen? Bezorg ons de specificaties en ontvang meteen de overnameprijs

Windows Laptop

Heeft u een Windows laptop die u wilt verkopen? Bezorg ons de specificaties en ontvang meteen de overnameprijs

iMac

Heeft u een iMac die u wilt verkopen? Bezorg ons de specificaties en ontvang meteen de overnameprijs​

Snel hulp nodig? Neem meteen contact op met ons support team +32 (0)9 223 37 25

Sluit Menu

iPhone

Bezorg ons de informatie en ontvang een recyclage premie voor uw toestel.

Macbook

Ontvang tot 500 EUR recyclage premie voor uw Macbook

laptop

Laat uw laptop recycleren en ontvang een recyclage premie

iMac

Laat uw iMac recycleren en ontvang tot 500 EUR recyclage premie