fbpx

Samenleving en Milieu

Wij trachten altijd ieder defect aan een toestel te herstellen, zodat U er zo lang mogelijk op kan blijven werken. Verlang je toch naar een nieuw toestel? Kies dan bewust voor een refurbished. 

Uw toestel laten herstellen is bijdragen aan het

Wat is Refurbished ?

Onze refurbished toestellen komen bijna altijd uit het ITAD netwerk. Dit zijn dus toestellen die werden gebruikt op een professionele werkvloer, waar vaak een eigen technische dienst op regelmatige basis deze toestellen controleerde. Na de fiscale afschrijving beslissen bedrijven vaak te investeren in de allernieuwste IT infrastructuur, waardoor de vorige generatie in het ITAD netwerk terecht komt. Meestal gaat het dus om vrij recente toestellen. Na verschillende hardware audits komen ze uiteindelijk bij ons terecht. Onze technici controleren de toestellen handmatig en zorgen ervoor dat een nieuwe SSD drive met het recentste operating system wordt geïnstalleerd. Vervolgens onderwerpen wij de toestellen aan de Blancco Hardware Diagnostics Scan om eventueel verborgen gebreken uit te sluiten. Omdat wij zeker zijn van de kwaliteit, bieden wij op iedere refurbished twee jaar service garantie. Tot slot betaal je als klant amper een fractie van de nieuwprijs, waardoor je heel wat geld kan besparen.

Wat is Refurbished ?

Onze refurbished toestellen komen bijna altijd uit het ITAD netwerk. Na de fiscale afschrijving beslissen bedrijven vaak te investeren in de allernieuwste IT infrastructuur, waardoor de vorige generatie in het ITAD netwerk terecht komt. Onze technici controleren de toestellen handmatig en zorgen ervoor dat een nieuwe SSD drive met het recentste operating system wordt geïnstalleerd. Omdat wij zeker zijn van de kwaliteit, bieden wij op iedere refurbished twee jaar service garantie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand