Uw trouwe

Kortrijksesteenweg 376

9000, Gent

+32 (0)9 223 37 25

Contact opnemen

Ma - Do: 11u - 19u

VR: 15u - 20u | Zat: 11u - 17u

Snellere computers

Het grootste voordeel van een SSD is en blijft de toename in snelheid. Wel tot 20x snellere prestaties.

Multitasking

Met meerdere programma's werken. Geen probleem voor een SSD drive die de data veel sneller wegleest.

Energiezuinig

Geen draaiende onderdelen in een SSD, waardoor minder energie-verbruik en langere batterijwerking

Resistent tegen schade

Bij een val kan je laptop stuk gaan, maar de kans dat de SSD stuk gaat is kleiner. Minder risico op dataverlies.

Upgrade uw systeem met een SSD

Hoogstwaarschijnlijk heeft je huidige laptop, computer of Mac device nog een traditionele harde schijf waar je al jaren prima mee kan werken, je toestel wordt wel wat langzamer maar goed daar leer je mee leven want het apparaat is ook niet nieuw meer natuurlijk… Maar moet je nu echt op deze manier verder blijven werken? Bestaat er geen betaalbare oplossing voor jouw laptop of computer?

Waar een harde schijf al jaren de standaard is voor data opslag bij de meeste computermerken is het eigenlijk een verouderd concept met achterhaalde technologie. De fabrikanten weten dit ook en zijn daarom met met de nieuwe (duurdere) series ook overgestapt op SSD’s om hogere snelheden te kunnen halen. Echter bij de meeste computermerken is dit tot op vandaag nog steeds een vrij dure optie die men aanbied op het moment van aankoop. Standaard gebruiken de meeste fabrikanten nog steeds de verouderde harde schijf technologie, omdat dit de algemene productiekosten laag houdt.

In 95% van de gevallen kunnen wij jouw iets oudere laptop, computer of Mac device compleet upgraden met een SSD schijf. Een kleine investering die je doet om jouw verder perfect werkende laptop of computer een nieuw leven te geven. Naast de toenemende snelheid van een SSD in jouw systeem, biedt deze ook nog tal van andere voordelen. Bovendien zorgen wij met onze clone software voor een naadloze overgang met behoud van al uw gegevens.

HDD vs SSD

Enkele standaard statistieken die het duidelijke verschil aantonen tussen de klassieke mechanische HDD en de nieuwe snelle SSD

HDD Snelheid- 150MB/s
HDD Input/Output - 75 IOPS
HDD Overdracht vertraging - 4.0ms Latency
HDD BOOT speed - 48 seconden
SSD Snelheid - 540MB/s
SSD Input/Output - 98000 IOPS
SSD Overdracht vertraging - 0.04ms Latency
SSD BOOT speed - 14 seconden

Meer werkgeheugen nodig ? (RAM)

De meest foute redenering ooit gemaakt in computer upgrades is wellicht de gedachte dat meer werkgeheugen zorgt voor een snellere computer. Als je een snellere computer wilt dan heb je meer nood aan een SSD upgrade dan aan een RAM upgrade. Echter als je vaak foto of videobewerkingen doet in programma’s als Photoshop, Indesign, Final Cut Pro, etc.. of als je graag de allernieuwste games speelt op uw computer en je daarbij het gevoel hebt dat op die specifieke moment uw computer traag is, dan heb je een RAM upgrade nodig. Want in het werkgeheugen (RAM) worden al deze processen verwerkt. Dus met meer werkgeheugen zal je dus sneller foto’s en video’s kunnen renderen en meer frames per seconde halen in je games. Hoewel dat naast voldoende werkgeheugen het vaak ook noodzakelijk is een stevige processor en dedicated grafische kaart te hebben.

CPU UPGRADE VOOR MAC

Ook uw iMac kan een sterkere CPU aan, standaard wordt door Apple niet altijd de sterkste processor geïnstalleerd. Wij kunnen de processor van zowel de oudere (dikkere) iMac toestellen als de allernieuwste Slimline iMac toestellen vervangen door veel sterkere versies.

Als je een veeleisende Mac gebruiker bent die geavanceerde videobewerking of live videobeelden streamed, dan maken die extra GHz krachten veel verschil. Wij helpen u graag bij het upgraden van uw iMac.

Snel hulp nodig? Neem meteen contact op met ons support team +32 (0)9 223 37 25

Sluit Menu