fbpx

Laptop - Mac - Tablet - Smartphone

Onze gespecialiseerde technici zijn er om uw problemen op te lossen. Selecteer uw toestel voor meer informatie over de reparatie mogelijkheden. Neem telefonisch contact op met onze klantendienst 09 223 37 25 of stuur een email naar info@kundig.be of chat live met één van onze experten.

Laptop - Mac - Tablet - Smartphone

Onze gespecialiseerde technici zijn er om uw problemen op te lossen. Wij herstellen alle Apple en Windows toestellen: laptop, PC, iMac, Macbook, iPhone en iPad.

Jouw toestel dankzij Blancco Hardware Diagnostics Tool

Reparatie en herstel

Kundig is een onafhankelijke Premium hersteldienst voor Apple en Windows toestellen. Onze technici zijn stuk voor stuk ervaren IT Engineers. Om maar te zeggen dat je met een gerust hart je toestel bij ons kan achterlaten en mag rekenen op een perfecte herstelling, zelfs voor toestellen die elders als vintage of onherstelbaar worden beschouwd.
  •  

Eigen hersteldienst

Alle Apple en Windows hardware (met uitzondering van moederborden) worden hersteld in ons technisch reparatie center te Gent. Zo kan de duur van de herstelling zo kort mogelijk gehouden worden. In geval van moederbordschade, wordt de herstelling uitgevoerd in ons gespecialiseerd extern labo om een efficiënte reparatie te garanderen.
  •  

Onderhoud

Is je Mac of PC te traag geworden voor de nieuwste software? Je kan dat natuurlijk eenvoudig oplossen door een nieuw toestel aan te kopen, maar je kan er ook voor kiezen om je huidige Mac of PC te upgraden. Op die manier zullen de prestaties flink opgeschroefd worden en kan je eventueel ook extra opslagruimte toevoegen. Zo kan je Mac of PC er weer tegen aan.
  •  

Snel hulp nodig? Neem meteen contact op met ons support team +32 (0)9 223 37 25

Hulp nodig bij systeem instellingen?

Wij zijn er om jou te helpen. Kom langs in ons Service en Reparatie Center voor Mac en Windows hulp. Onze gespecialiseerde technici zorgen ervoor dat uw software of systeeminstellingen geoptimaliseerd worden voor correct gebruik.

Hulp nodig bij systeem instellingen?

Wij zijn er om jou te helpen. Kom langs in ons Service en Reparatie Center voor Mac en Windows hulp. 

Kortrijksesteenweg 376, 9000 Gent

TimeMachine

MacOS

Toegangscode

Windows

Gegevens kopiëren

E-mail instellingen

Backup

Sluit Menu
×
×

Winkelmand