fbpx

Verborgen macOS Mojave update downloaden uit de Mac App Store

Wanneer er een nieuwe software-update is voor je Mac dan verdwijnt de vorige update in de Mac App Store

Wanneer er een nieuwe software-update is voor je Mac dan verdwijnt de vorige update in de Mac App Store. Je kunt namelijk alleen maar de laatste versie van macOS downloaden. Toch is het mogelijk om een oudere versie opnieuw te downloaden vanuit de Mac App Store, bijvoorbeeld macOS Mojave.

Omdat macOS Catalina nu beschikbaar is het niet meer mogelijk om de vorige versie, macOS Mojave, rechtstreeks te downloaden vanuit de Mac App Store. Waarom Apple deze beslissing neemt is niet duidelijk, er zijn namelijk Macs waarbij Mojave de laatste software-versie is die geïnstalleerd kan worden, maar gelukkig ze maken het niet onmogelijk. Je kunt altijd nog de verborgen update downloaden vanuit de Mac App Store.

Trucje om macOS Mojave opnieuw te downloaden

Mocht je om welke reden dan ook macOS Mojave opnieuw willen downloaden dan kun je deze nu via een slim trucje opnieuw downloaden:

De directe link naar macOS Mojave in de Mac App Store vind je hier. Zodra je de software hebt gedownload kun je deze installeren of bewaren voor later.

Contact opnemen met Kundig

Hulp nodig? Neem vrijblijvend contact op met onze klantendienst. Onze technische medewerkers helpen jou graag verder met dit probleem op te lossen.

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand