fbpx

Windows 10 startmenu aanpassen

Wil jij ook graag jouw startmenu wat meer persoonlijker ? wil je zelf kiezen wat er in je startmenu staat ? hieronder vind je meer informatie over hoe je dat moet doen.

Het startmenu aanpassen

Het startmenu, dat in Windows 10 eindelijk weer is teruggekeerd, biedt verschillende mogelijkheden om te personaliseren. Misschien heb je helemaal geen zin in een volgepropt startmenu, of wil je met een schone lei beginnen. In dat geval druk met de rechtermuisknopp op een app en druk je op Van Start losmaken. Op diezelfde manier kun je de app wel laten staan, maar de live-functie ervan uitschakelen, zodat je niet meer op bijvoorbeeld agenda-items of weersvoorspellingen geattendeerd wordt, maar wel snel naar de betreffende app kan gaan. Dat doe je door de functie Live-tegel uitschakelen te gebruiken. Via rechtermuisknop > Formaat wijzigen kun je de tegens groter, kleiner, breder of smaller maken, voor zover de app zelf dat toelaat. 

Contact opnemen met Kundig

Hulp nodig? Neem vrijblijvend contact op met onze klantendienst. Onze technische medewerkers helpen jou graag verder met dit probleem op te lossen.

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand