fbpx

Windows 7 afsluiten

Heb jij moeilijkheden om jouw Computer met Windows 7 uit te schakelen ? Komen er fout codes op ? Lees er hier meer over.

Wat is nu juist het het probleem ?

Wanneer gebruikers proberen om hun computer opnieuw op te starten of af te sluiten krijgen ze een melding dat ze niet de nodige toestemming hebben om de pc af te sluiten. Daardoor kan de pc maar moeilijk veilig afgesloten worden.

Er bestaat een oplossing, voor de oplossing moet je wisselen naar een ander admin-account, dat eventueel nog aangemaakt moet worden, dan terug wisselen, waarna het afsluiten van de computer mogelijk moet worden.

Het is nu al de tweede bug in Windows 7 sinds het stoppen van de extended support van 15 januari.

Enkel gebruikers van Windows 7 met extended security updates krijgen gegarandeerd een oplossing hiervoor, dat kost echter extra geld. De duitse overheid betaald bijvoorbeeld 800.000 euro om zijn minstens 33.000 resterende windows 7 systemen onder te brengen bij het esu programma. Voor dat geld krijgen ze een jaar langer ondersteuning. Of Microsoft voor mainstreamgebruikers opnieuw een uitzondering gaat maken, is nog de vraag.

Contact opnemen met Kundig

Hulp nodig? Neem vrijblijvend contact op met onze klantendienst. Onze technische medewerkers helpen jou graag verder met dit probleem op te lossen.

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand